بهداشت حرفه ای
بهداشت کامل در زندگی فردی و اجتماعی است و عمل به این توصیه های بهداشتی، ضامن سلامت فردی و اجتماعی اوست.

آب قلم بخورید به 12 دلیل
1 - مواد مغذی به بدن می رساند
آب قلم غنی از پروتئین و مواد معدنی مختلف از جمله کلسیم، پتاسیم، منیزیم، آهن، فسفر و... است. علاوه بر آن، حاوی ویتامین های B نیز است. بنابراین منبع خوب مواد مغذی مورد نیاز بدن برای روند سوخت و ساز است. بیشتر این مواد مغذی در غذاهای آماده وجود ندارد.
2 - باعث تندرستی می شود
بیشتر پزشکان مصرف این عصاره را به بیماران خود توصیه می کنند زیرا عملکرد سیستم ایمنی را بهبود می بخشد. آب استخوان جوشیده می تواند سیرکننده و انرژی دهنده باشد. از طرفی با تقویت سیستم ایمنی بدن، روند بهبود را تسریع می کند.
3 - به سلامت مفصل ها کمک می کند
آب جوشیده استخوان سرشار از ماده مغذی است که به تقویت استخوان ها، رباط ها، تاندون ها و غضروف ها کمک می کند و مفصل ها را سالم نگه می دارد. این آب سرشار از اسیدهای آمینه به نام پرولین و گلیسین است که برای بافت های بدن لازم است. مبتلایان به التهاب مفصل و استخوان، مکمل های کوندرویتین سولفات مصرف می کنند زیرا مانع از شکستگی غضروف مفصل می شود. غذاهای طبیعی نسبت به مکمل غذایی سالم تر است. گلیسین، پرولین و آرژنین در کاهش التهاب و درد مفصل موثر است.
4 - مواد مغذی مورد نیاز زنان را تامین می کند
زنان باردار یا شیرده که به احتمال زیاد دچار کاهش مواد معدنی می شوند، هر روز آب قلم مصرف کنند. این عصاره به ساخت خون کمک می کند. گلیسین تولید هموگلوبین را افزایش می دهد.
5- به سلامت دستگاه گوارش کمک می کند
ژلاتین که از کلاژن استخوان ها به دست می آید، آسان هضم می شود. این ماده عملکرد روده کوچک را بهبود می بخشد و سیستم گوارش را تقویت و سوخت و ساز پروتئین را تحریک می کند تا بدن بتواند پروتئین را هضم کند. بنابراین افرادی که حساسیت غذایی دارند، این عصاره را به برنامه غذایی روزانه شان اضافه کنند.
6 - عملکرد مغز را بهبود می بخشد
ویتامین ها و مواد معدنی موجود در این ماده غذایی به تولید خون، بهبود کیفیت خون و جریان خون کمک می کند و در نهایت عملکرد مغز را بهبود می بخشد. گلیسین نوعی اسیدآمینه است که در عملکرد سیستم مرکزی اعصاب نقش مهمی ایفا می کند. خلق و خو را تنظیم می کند و حافظه را بهبود می دهد. با ایجاد آرامش، خواب آرام را تضمین می کند. پرولین، نوعی اسید آمینه است که کلسترول های کوچک و چسبیده به دیواره های رگ های خون را رها می کند. بنابراین احتمال گرفتگی قلب و رگ های خون را کاهش می دهد.
7 - روند پیری را کند می کند
چین و چروک بر اثر کاهش تولید کلاژن رخ می دهد. کلاژن تشکیل دهنده اصلی مو، پوست و ناخن است. ماده مغذی موجود در عصاره استخوان می تواند کیفیت مو، پوست و ناخن را به طور چشمگیری بهبود دهد. پرولین سلولیت را کاهش می دهد و پوست را نرم می کند. برای پوست عاری از چین و چروک و موهای شاداب، روزانه این عصاره را مصرف کنید.
8 - سیستم ایمنی را تقویت می کند
مصرف این عصاره حساسیت و عدم تحمل غذایی را برطرف می کند. این امر مانع از بروز بیماری های خودایمنی می شود. آرژنین به عملکرد سیستم ایمنی و بهبود زخم ها کمک می کند و سلول های آسیب دیده کبد را ترمیم می کند.
9 - عملکرد کلیه ها و غدد فوق کلیوی را بهبود می دهد
براساس طب چینی، این عصاره غنی از ماده مغذی است که عملکرد کلیه ها و غدد فوق کلیوی را بهبود می دهد. هورمون هایی که از این غدد رها می شود، از چند طریق به حفظ سلامت جسمی و ذهنی کمک می کند.
10 - در حفظ سلامت دندان ها موثر است
از آن جا که دندان غنی از کلسیم است، این عصاره دندان ها را تقویت می کند و مانع از پوسیدگی دندان می شود.
11 - استخوان ها را تقویت می کند
مواد معدنی چون کلسیم و منیزیم، روند تشکیل استخوان های سالم را سرعت می بخشد و در بهبود استخوان های شکسته نقش مهمی دارد.
12 - عضله ها را تقویت می کند
گلوتامین روند سوخت و ساز بدن را بهبود می دهد. عصاره استخوان حیوانات حلال گوشت را می توان به سوپ، برنج، خورشت و... افزود.




تاریخ: یک شنبه 7 دی 1393برچسب:آب قلم بخورید به 12 دلیل,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

این مقاله بسیار خواندنی است. آنرا از دست ندهید
بدنتان با شما حرف میزند، به جدیت به هشدارهایش گوش دهید :
______________________________________________
بدن انسان روشهای جالب و جذابی برای فرستادن علایم هشدار دهنده دارد که این علایم در واقع اسراری را از درون بدن فاش می کنند.
بدنتان با شما حرف می زند؛ فقط کافی است به او گوش دهید. بدن همیشه به شما هشدار می دهد چیزی در درونتان درست کار نمی کند. با من همراه باشید تا با 6 نمونه از این علائم، معناها و راه های درمانشان آشنا شوید.
1- نشانه: گرسنگی دائمی
================
بیماری احتمالی: اختلال در هضم غذا
اگر هر قدر غذا می خورید معده تان قصد پر شدن ندارد؛ یعنی بدن در هضم غذا مشکل دارد یا نمی تواند مواد مغذی غذاها را جذب کند، در نتیجه میل به مصرف شیرینی بالا می رود چون بدن می خواهد هر چه سریع تر انرژی کسب کند و خوردن مواد غذایی شیرین بهترین راه برای این کار است.
راه حل: با مصرف مواد غذایی متنوع به دستگاه گوارش کمک کنید. می توانید با نظر پزشک به مدت یک ماه بعد از غذا از قرص های حاوی آنزیم های گوارشی استفاده کنید. علاوه بر این موقع غذا خوردن آب زیاد ننوشید چون آب شیره گوارشی معده را رقیق می کند. برای تنظیم قند خون مصرف پروتئین را در اولویت قرار دهید.
2- نشانه: شوره سر
============
بیماری احتمالی: اختلال های هورمونی و حساسیت غذایی



ادامه مطلب...
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 

پاکسازی سیستم گوارش با مواد غذایی
"بدون شک، سیستم گوارشی یکی از مهم‌ترین سیستم‌های بدن است. در این مجموعه ارگان‌های حیاتی بدون خستگی کار می‌کنند تا بدن سالم بماند. در واقع عملکرد و قدرت سیستم ایمنی بدن به طور مستقیم با سلامت سیستم گوارشی ارتباط دارد..."
برخی از مواد غذایی در بهبود عملکرد سیستم گوارشی نقش مهمی دارد. این مواد نه تنها معده بلکه کبد و روده را نیز پاکسازی می‌کنند. از جمله آن‌ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:
گوجه فرنگی
به عنوان سالم ترین ماده غذایی، معده را تمیز می‌کند. گوجه فرنگی حاوی لیکوپن است که مانند آنتی اکسیدان روی بدن تاثیر می گذارد.
چای سبز
این نوشیدنی دارای خواص متعددی است که با چاقی مفرط و اضافه وزن مقابله می‌کند. چای سبز غنی از آنتی اکسیدان است که به بدن در دفع رادیکال‌های آزاد کمک می‌کند. رادیکال‌های آزاد علت اصلی بسیاری از بیماری‌هاست.
مرکبات
این میوه ها حاوی اسیدهای محلول در آب هستند که به معده در هضم بهتر غذا کمک می‌کنند. همچنین مصرف آن‌ها باعث می‌شود هنگام هضم غذا، روده مواد مغذی را بهترجذب کند.
هویج
هویج منبع عالی ویتامین A است. گفته می‌شود مصرف روزی 2 عدد هویج، طول عمر را تا 10سال افزایش می‌دهد.
زنجبیل
قرن هاست که خاصیت این گیاه بر روند هاضمه ثابت شده است. این گیاه از ایجاد گاز معده جلوگیری می‌کند.
میوه‌های توتی
این میوه‌ها غنی از آنتی اکسیدان هستند و در مقایسه با میوه‌های دیگر قند کمتری دارند.
آب نارگیل
این میوه به طور موثر حرارت بدن را کاهش می دهد. علاوه بر آن، در بهبود عملکرد روده و معده موثر است.
مغز میوه
مغز میوه‌ها خواص متعددی دارند. امگا3 موجود در آن‌ها به روند هاضمه کمک می‌کند.
سیر
سیر، به بهبود عملکرد سیستم هاضمه کمک می‌کند این گیاه حاوی ترکیب حیاتی به نام آلیسین است که به طور طبیعی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند.
ماست
این ماده لبنی حاوی باکتری‌های سالم است که با باکتری‌های ناسالم که باعث اختلال در هضم می‌شوند، مقابله می‌کند.





تاریخ: یک شنبه 7 دی 1393برچسب:پاکسازی سیستم گوارش با مواد غذایی,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 

نسخه طلایی بسیار ساده ،برای درمان بیماری های رایج..
این مطلب ،خیلی مهم،بطور چشمگیری،
درمانیست برای دردها ،حتما بخوانید ..

1-پف چشم ها
بعد از غذا یک فنجان چای سبز بنوشید.
از دید علمی پف زیر چشم در واقع ایجاد دایره های سیاه رنگ در اثر حبس شدن مایعات در زیر چشم است .چای سبز با افزایش دادن مقدار ادرار به طور ناخواسته ورم را در همه قسمت های بدن کاهش می دهد.

2-دردهای عضلانی
راه حل: روزانه یک لیوان آلبالو یا دو لیوان آب میوه قبل و هنگام ورزش کردن بنوشید.
در درمان علمی آنزیم ضد التهاب همان قرص ایپوپروفن تجویز می‌شود که عوارضی از قبیل اختلال در معده و دستگاه گوارش و پوکی استخوان را به همراه دارد.

3-ضعیف شدن حافظه
راه حل: هر روز یک چهارم فنجان تخم آفتابگردان میل کنید.
از نظر علمی ویتامین E موجود در دانه های تخم آفتابگردان نورون های مغز شما را از فشار اکسیداتیو محافظت می‌کند و این به معنای افزایش عمر حافظه است.

4-پیر شدن پوست
راه حل : روزانه یک پرتقال یا ۱۶۸ گرم آب پرتقال
از نظر علمی ویتامین C کمک می کند پوست کلاژن بسازد پروتئنی که الاستیک پوست را می سازد.

5-کاهش تمرکز
راه حل : روزی یک عدد تخم مرغ مصرف کنید
از نظر علمی تخم مرغ به دلیل داشتن کولین یک ماده مغذی است و توانایی های مغز را در ارسال فرمان به سایر قسمت های بدن افزایش می دهد و در عین حال همچنین لز ساختار غشایی سلولهای مغز نیز محافظت می کند.

6-ساییدگی عضلات
راه حل: خوردن روزانه یک عدد سیب توصیه می شود.
سیب کاملا سرشار از اسید ursolic عامل های تولید کننده انسولین مانند (IGF1) و خود انسولین است که این دو هورمون نقش بسیار عمده ای در ساختار عضلات دارند.

7-افسردگی
سعی کنید در وعده های غذایی خود حداقل روزی یک فنجان برنج قهوه ای پخته شده مصرف کنید.از نظر علمی کربوهیدراتی که در برنج موجود است در تنظیم سرتونین که یک ناقل عصبی کلیدی در کنترل خلق و خو و سرکوب کردن اضطراب بسیار موثر استو برنج قهوه ای بهترین منبع کربوهیدراتی را در اختیارتان قرار می دهد.

8-بی خوابی
راه حل روزانه ۱۱۲ گرم مرغ را در وعده های غذایی خود داشته باشید.
از نظر علمی تریپتوفان که اغلب در شترمرغ یافت می شود در درمان بی خوابی بسیار موثر است ولی اسید آمینه هایی که به وفور در مرغ وجود دارد به همین اندازه اثر دارد چون هورمون خواب ( ملاتونین )را تولید می کند.

9-دل پیچه
راه حل : مصرف یک یا دو برگ نعناع صحرایی
نعناع صحرایی در هضم غذا همچنین در تسکین دردهای التهابی دستگاه کوترش بسیار موثرا است ابته چای نعناع هم همین کارآرایی را دارد.

10-کم شدن انرژی بدن
راه حل : روزی یک عدد موز بخورید.
میوه هایی که دارای پتاسیم هساتند منبع بسیار خوبی از منیزیم که یک عنصر کلیدی در تولید و ذخیره انرژی می باشند.

11-اضطراب
راه حل :یک چهارم فنجان بادام زمینی در روز میل کنید.
اگر بدن شما به اندازه کافی اسید آمینه مورد نیاز باری گاما را تولی نکند مغز مستعد به ابتلا شدن اضطراب می شود . بادام زمینی یکی از بهترین و خوشمزه ترین منبع گلوتامین است اسید آمینه مورد نیاز ساخت گاما را فراهم می کند..




تاریخ: پنج شنبه 4 دی 1393برچسب:راز سلامتی با گیاهان شفا بخش,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

پوست سالم و تغذیه

پوست بزرگترین عضو بدن است که بطور مداوم تحت تأثیر عوامل خارجی و داخلی است و فرآیند این تأثیرات گاه به صورت‌های پیری، جوش و التهابات پوستی بروز می‌کند. پوست انسان بدن را از آسیب‌های مختلف مکانیکی و اثرات شیمیایی حفظ می‌کند و در حفظ سیستم ایمنی بدن نیز نقش مهمی برعهده دارد. همچنین در زیبائی و جذابیت ظاهری افراد نیز دارای نقش بسیار مهمی می‌باشد. برنامه غذایی نادرست، آلودگی، کار زیاد و استراحت کم، زیبائی پوست را به مخاطره می‌اندازد. برخی از نکات در تغذیه ، که در سلامتی و زیبایی پوست تاثیر دارند عبارتند از:
مصرف میوه ها و سبزیجات :حتماً از قدیمی ترها شنیده اید که مصرف مواد غذایی تازه کلید جوانی است. اکنون این مساله از نظر علمی نیز به اثبات رسیده است. میوه و سبزی تازه از پیری زودرس پوست جلوگیری می کنند زیرا محتوی مقدار زیادی آنتی اکسیدان هستند. بسیاری از رنگدانه های شیمیایی که در میوه ها و سبزی ها موجودند خاصیت آنتی اکسیدانی بسیار بالایی دارند. این آنتی اکسیدان ها موجب جلوگیری از تخریب سلولی می شوند. بدین صورت که رادیکال های آزاد موجود در بدن خصوصاً در منطقه پوست را که در تماس با محیط اطراف است، فلج کرده و جلوی عملکرد تخریبی آنها را می گیرند. برای اطمینان از وجود آنتی اکسیدان کافی در میوه و سبزی، آنها بصورت خام و تازه مصرف کنید، چون حرارت و نگهداری در یخچال و فریزر محتوای آنتی اکسیدانی آنها را کاهش می دهد.
نوشیدن مایعات :پوستی که رطوبت کافی داشته باشد کمتر چروک می شود، پس با مصرف مقدار زیادی آب در طی روز، آب مورد نیاز برای تعریق پوست را فراهم کنید تا خشک نشود. متخصصان توصیه می کنند که 6 تا 8 لیوان آب در روز بنوشید. قهوه و نوشابه منابع خوبی برای تامین مایعات نیستند زیرا حاوی کافئین هستند که یک ماده ادرار آور است و موجب دفع آب بصورت ادرار می شود. نکته دیگر اینکه 2 تا 3 ساعت قبل از خواب آب زیادی ننوشید زیرا ممکن است موجب افزایش ورم صبحگاهی و کشیدگی بیش از اندازه پوست شود.
میزان کالری مصرفی :غیر از سوختن پوست زیر آفتاب ظهر، اضافه و کم کردن وزن به سرعت پوست را چروک می کند، زیرا با افزایش چربی بدن پوست کش آمده و با لاغر شدن، چربی بدن تحلیل می رود و پوست جمع شده ، چروک می خورد. البته میزان جمع شدن پوست به سن فرد، ژنتیک و دیگرعوامل موثر مثل نوع رژیم بستگی دارد. پس مراقب کالری مصرفی تان باشید تا دچار اضافه وزن نشوید و اگر قصد کاهش وزن دارید ، حتماً زیر نظر متخصص تغذیه رژیم بگیرید زیرا اضافه و کم کردن مرتب وزن، نه تنها برای پوست بلکه برای کل بدن مضر است.
شیوه پخت غذا:شیوه کلی پخت غذا استفاده از حرارت است و همانطوری که می دانید و کلیه شیمی دان ها گفته اند افزایش حرارت موجب تغییر محتوایی در مواد غذایی می شود. بدین معنا است که هر دفعه گرم کردن غذا، فرایندهای تخریبی اکسیداسیون به سرعت بالا می رود؛ به عبارت دیگر حرارت، مواد مغذی و آنتی اکسیدان های موجود در غذا را کاهش و رادیکال های آزاد را افزایش می دهد. در نتیجه آنتی اکسیدان کمتر و رادیکال آزاد بیشتری دریافت می کنیم که عامل اصلی پیری پوست است. ولی نخوردن غذای پخته هم اشتباه است و نباید مصرف غذاهای پخته شده را قطع کنید تا از اثرات مخرب آن مصون باشید. باید مدت زمان پخت مواد غذایی را کاهش دهید و از سرخ کردن زیاد غذاها و پختن آنها با مقادیر فراوان روغن و چربی بپرهیزید. بهترین روش پخت، پختن غذا با مواد غذایی کاملاً تازه در مدت کم و مصرف سریع آن است.




تاریخ: سه شنبه 11 آذر 1393برچسب:پوست سالم و تغذیه,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهند موز خواص فراوانی دارد و می تواند جایگزین داروهای شیمیایی شود.

استرس متابولیسم بدن را بالا می‌برد و همین مسئله باعث پایین آمدن سطح پتاسیم در بدن می‌شود. با مصرف موز به خاطر محتوی بالای پتاسیمی که دارد می‌توانید این تعادل را ایجاد کرده و عملکرد قلبتان را طبیعی کنید.

دانشمندان با انجام آزمایشات و مطالعاتی بر روی داوطلبان زیادی دریافتند آن دسته از بیماران دیابتی و کلسترول بالا که روزانه یک عدد موز مصرف می کنند می توانند قند خون خود را بهتر کنترل کنند و دچار چاقی و اضافه وزن نشوند.

گفتنی است، با خوردن روزانه یک عدد موز می توان تغییرات هورمونی که باعث چافی و اضافه وزن می شوند را از بین برد و همچنین مشکات پوستی را درمان کرد.

نتایج مطالعات نشان می دهند دانشمندان با تهیه عصاره هایی از موز و استفاده از این میوه در داروها در تلاشند تا اثر شیمیایی میوه ها را تا حدودی کاهش دهند.



تركیبات شیمیایی موز


در صد گرم موز مواد زیر موجود است:

انرژی 100 كالری
آب 70 گرم
پروتئین 8 گرم
چربی 2 گرم
قند 6/5 گرم
كلسیم 8 میلی گرم
فسفر 25 میلی گرم
آهن 7 میلی گرم
سدیم 1 میلی گرم
پتاسیم 370 میلی گرم
ویتامین A صدونود واحد
ویتامینB1 پنج میلی گرم
ویتامین B2 شش میلی گرم
ویتامینB3 هفت میلی گرم
ویتامین C ده میلی گرم

در موز چند ماده شیمیایی بسیار مهم مانند سروتونین، نوروپی تفرین، دوپامین و كاته کولامین وجود دارد.

قندی كه در موز وجود دارد بسرعت قابل جذب است.



خواص داروئی موز 


موز از نظر طب قدیم ایران معتدل است و خون را غلیظ می كند . موز انرژی زیادی دارد و چون نرم هست غذای خوبی برای كودكان و اشخاص مسن محسوب می شود.

1) به دلیل داشتن پتاسیم زیاد ضد سرطان بوده و غذای خوبی برای ماهیچه ها می باشد.

2) موز ملین بوده و همچنین و به عنوان درمان اسهال و اسهال خونی کاربرد دارد.

3) موز خونساز است بنابراین اشخاص لاغر و كم خون حتما باید موز بخورند.

4) موز تقویت كننده معده و نیروی جنسی است.

5) موز درمان زخم معده و روده می باشد.

6) گرد موز همچنین داروی خوبی برای پائین آوردن كلسترول است.

7) شیره گلهای موز درمان كننده اسهال خونی می باشد.

8) جوشانده موز اثر قطع خونریزی دارد.

9) ضماد برگ درخت موز برای درمان و سوختگی مفید است.

10) موز نفاخ است و زیادخوردن آن خصوصاً در سرد مزاجان تولید گاز معده می كند برای رفع این عارضه باید پس از موز كمی نمك خورد.

11) موز تاثیر خوبی در تامین رشد و تعادل سیستم اعصاب دارد.

12) برای درمان ضعف بدن موز را با عسل بخورید.

13) موز مدر است.

14) موز به علت دارا بودن قند زیاد برای مبتلایان به مرض قند مضر است و نباید در خوردن آن افراط كنند .




تاریخ: سه شنبه 20 آبان 1393برچسب: خواص داروئی موز تركیبات شیمیایی موز,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

نوشیدنی معجزه گر

نوشیدنی معجزه گر: (ترکیب هویج، چغندر و سیب)
این نوشیدنی در زمانهای قدیم برای مدت های طولانی رایج بوده است 
آقای سیتو  به این نوشیدنی کاملا ایمان دارد، او می خواهد که این مطلب به اطلاع تمام کسانی که مبتلا به سرطان هستند برسد
این نوشیدنی میتواند از بدن در مقابل رشد سلول های ناسالم محافظت نماید ، آقای سیتو قبلا مبتلا به سرطان ریه بوده است و یک متخصص طب گیاهی از وی میخواهد تا از این نوشیدنی برای درمان استفاده نماید و وی برای مدت سه ماه بصورت پیوسته از این نوشیدنی استفاده مینماید و اکنون سلامتی خود را بدست آورده و میتواند بسبب  استفاده از این درمان از زندگی خود لذت ببرد و امتحان آن برای شما نیزهیچ ضرری نخواهد داشت
 

این نوشیدنی معجزه گر بسادگی تهیه میگردد:

  • مواد لازم (چغند رقند، هویج و سیب از هر کدام یک عدد )
  • موارد فوق را با پوست قطعه قطعه کرده و سپس با هم در آبمیوه گیری قرار داده و پس ازآ بگیری بلا فاصله  بنوشید .
  • این نوشیدنی در در مان امراض زیر موثر خواهد :
  • جلوگیری از رشد و تکثیر سلول های سرطانی
  • پیشگیری از بیماریهای کبد ، کلیه ، لوزالمعده و همچنین درمان زخم معده
  • تقویت ششها ، جلوگیری از حمله قلبی و فشار خون بالا
  • تقویت سیستم ایمنی بدن
  • مفید برای بینایی و همچنین رفع خستگی ، خشگی و قرمزی چشم
  • برای رفع خستگی ناشی از فعالیت های فیزیکی و همچنین درد های عضلانی
  • رفع مسمومیت ، کمک به حرکات روده و رفع یبوست که در نتیجه سلامت پوست و بشاش شدن آن را نیز بهمراه خواهد داشت
  • بهبودن مشکل بوی دهان ناشی از سوء هاضمه
  • کاهش دردهای دوران قاعدگی
 
این معجون فاقد هرگونه اثر سوئی بوده ، کاملا مغذی میباشد و براحتی جذب بدن میگردد ضمنا  برای کاهش وزن نیز مفید است
بعد از دو هفته مصرف مستمر شما متوجه اثر آن بر روی سیستم ایمنی بدنتان خواهید شد ضمنا تاکید میگردد تا ثیر مفید آن مشروط به مصرف آن بلافاصله پس ازآبگیری میباشد 
 
بهترین زمان مصرف :
آنرا بصورت ناشتا اول صبح و یک ساعت قبل از صبحانه میل نمایید و برای اثر مطلوبتر توصیه میشود دو بار در روز یک بار صبح و یکبار قبل از ساعت ۵ یعد از ظهر میل نمایید .
 
هرگز از انجام آن پشیمان نخواهید شد همچنین انجام آن هزینه زیادی نخواهد داشت
 لطفا برای خانواده و دوستان خود ارسال نمایید .



تاریخ: یک شنبه 23 شهريور 1393برچسب:نوشیدنی معجزه گر,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

سرکه سیب و خواص بی نظیر آن :
.
400 سال پیش از میلاد مسیح ( ع ) پدر پزشک جهان بقراط بود که به خواص سرکه سیب پی برده بود
سرکه سیب طبیعی حاوی 20 نوع املاح و عناصر و آنزیمهای مختلف و از جمله - پتاسیم - کلسیم - منیزیم - سدیم - فسفر - مس - آهن
ویتامین A-B1-B2-B6-C میباشد ...
.
خواص :
تقویت سیستم ایمنی بدن - دیابت - تقویت اعصاب - پاکسازی کبد - تقویت حافظه - انتی بیوتیک قوی - رقیق کننده خون - شفافیت پوست - ضد قارچ و ضد شوره سر - نشاط اور - رفع خستگی مزمن
کلسترول مضر خون ( LDL ) را که عامل رسوب در رگها میباشد را بر طرف میکند و چربی مفید خون ( HDL ) را افزایش میدهد
ارامبخش و از بی خوابی جلوگیری میکند
ترکیب سرکه سیب + عسل صبح ناشتا چربی سوز بوده و از چاقی و اضافه وزن جلوگیری میکند
جریان گردش خون را در بدن اسان میکند و از عفونت خون جلوگیری میکند و باعث میشود دچار پیری زود رس نشوید
در رفع سم از کبد و عفونت های روده عالی است
به علت رقیق کردن خون از سکته قلبی و مغزی جلوگیری میکند
ادرارهای اسیدی و قلیایی را متعادل میکند کار کلیه و مثانه و مجاری ادراری را بهبود میبخشد
در دوران خون ریزی شدید قاعدگی از شدت ان کم میکند
به علت پاکسازی بدن از سموم پوست را شفاف میکند
به علت داشتن انتی بیوتیک مصرف ان با عسل از گلو درد و عفونت گلو جلوگیری میکند
مادرانی که سرکه سیب و عسل در دوران بارداری میخورند بچه هایی قوی با دندان و ناخن های محکم و موهای پر پشت دارند
برای نفخ شکم نیم ساعت قبل از غذا سرکه سیب و عسل بخورید
ماساژ سر با سرکه سیب از موخوره و شوره سر جلوگیری میکند
مصرف چند نوبت در روز از زدی و جرم دندان کم میکند
شستشو با سرکه سیب برای رفع ترشحات زنانه و درمان قارچ و عفونت مجاری ادراری دختران و عفونت خانم ها موثر است
مخلوط سرکه سیب + زنجبیل + عسل برای پیشگیری و درمان ضعف حافظه
خضرایی

 


ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 20 مرداد 1393برچسب:سرکه سیب و خواص بی نظیر آن :,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

کاهش کلسترول با خوردن سیب

 

 

اين تحقيقات حاكي از آن است كه پوست سيب مملو از فيبر موسوم به پكتين است كه رسوب‌هاي كلسترول را از بين مي‌برد.پژوهشگران انستيتوي ملي علوم ميوه در ژاپن نيز در تحقيقات تازه خود دريافتند، خوردن 400 گرم (دو سيب) در روز سطح كلسترول خون را تا 21 درصد پايين مي‌آورد.همچنين سيب درصد ويتامين C در خون را به طور محسوس بالا مي‌برد.سيب داراي آهن، آب، پروتئين، چربي، كلسيم، مس، فسفر و يد است كه يد آن براي تقويت غدد مفيد است.اين ميوه همچنين داراي ويتامين A،B،C،B2،E و نيكوتيل است. سيب ناراحتي‌هاي شايعي مانند خشكي، ترك‌خوردگي پوست، رنگ پريدگي و بسياري از بيماري‌هاي پوستي طولاني‌مدت و مزمن را از بين مي‌برد.

کاهش کلسترول با خوردن سیب

کاهش کلسترول با خوردن سیب



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 28 بهمن 1392برچسب: کاهش کلسترول با خوردن سیب ,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 

کدام ویتامین بیشتری دارد؟ برنج کته یا برنج آبکش؟

به گفته یک متخصص تغذیه خیساندن و جوشاندن برنج هیچ اثری در کاهش مواد نشاسته‌ای و کالری آن ندارد جز آنکه با خیس کردن،بخش زیادی از ویتامینهای برنج از بین می‌رود.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دارو و غذا،دکتر سید علی کشاورز با بیان اینکه خیس کردن و جوشاندن برنج تنها باعث از بین رفتن ویتامین‌های D و B۱ آن می‌شود،گفت:وقتی برنج را خیس می‌کنیم بخش زیادی از ویتامین D آن در آب حل می‌شود و با جوشاندن آن ویتامین B۱برنج نیز از بین می‌رود. البته می‌توان با کته کردن برنج در آبی که در آن خیس شده بخشی از ویتامین‌ها را حفظ کرد.وی با بیان اینکه جوشاندن برنج مواد نشاسته‌ای آن را از بین نمی‌برد،اظهار داشت:بسیاری از افراد تصور می‌کنند با جوشاندن برنج مواد نشاسته‌ای برنج خارج می‌شود و کالری آن کاهش می‌یابد اما این باور غلطی است. مواد نشاسته‌ای با جوشاندن از بین نمی‌رود بلکه نشاسته تنها تحت تاثیر حرارت شکسته می‌شود و جذب آن راحت‌تر می‌شود.عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، تصریح کرد:«با جوشاندن برنج قند آن را نیز نمی‌توان کاهش داد زیرا قند از تجزیه نشاسته حاصل می‌شود و جوشاندن برنج نمی‌تواند باعث کاهش قند آن شود.همچنین جوشاندن برنج نمی‌تواند سموم موجود در دانه‌های آن را خارج کند و اگر برنج به سمی آلوده باشد آن سم با جوشاندن از دانه برنج خارج نخواهد شد.



ادامه مطلب...
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

راز زیباتر شدن چشم‌های جهان بر ملا شد!


عكسهاي زيبا از چشمهاي زيبا

یافته‌های جدید دانشمندان نشان می‌دهد روغن بادام نقش زیادی در جلوگیری از"چین و چروک پوست"و زیبایی چشم ها دارد و می‌تواند در چشم‌های شما درخشش خاصی را به وجود بیاورد.به گزارش"انجمن آرپی و اشتارگارت ایران - تی یلم"به نقل از باشگاه خبرنگاران،ماساژ زیر چشم با روغن بادام باعث برطرف شدن چین و چروک آن و ایجاد پوستی نرم و صاف در اطراف چشم خواهد شد و مالیدن"روغن نارگیل"به مژه و بالای پلک قبل از خواب باعث می‌شود در روز بعد چشم شما جلوه‌ی زیادتری داشته باشد.گفتنی است با سوزاندن یک بادام و ماساژ ابروها نواحی از موهایتان که دچار ریزش شده است می‌توانید آن ناحیه را پرپشت و تقویت کنید.نتایج مطالعات نشان می‌دهند روغن بادام به عنوان یک مرطوب کننده می‌تواند از چشم‌ها در برابر آفتاب و"اشعه‌های مضر"محافظت کند و افرادی که با رایانه و تبلت کار می‌کنند قبل از اقدام باید چشم‌های خود را با روغن بادام ماساژ دهند.



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 28 بهمن 1392برچسب:راز زیباتر شدن چشم‌های جهان بر ملا شد! ,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

چای سنتی ایرانیان

اكثرا چايهاي به شرح ذيل مورد تاييد ائمه معصومين عليهم‎‎‎السلام و اساتيد بزرگي چون شيخ‎‎‎الرئيس ابن سينا مي‎‎‎باشد.

 
طرز تهيه چاي سنتي ايراني: بعد از مخلوط كردن، مواد را روي حرارت كم قرار دهيد تا به نقطه جوش برسد، سپس قوري را روي حرارت غير مستقيم( كتري يا سماور) قرار داده، 15  دقيقه دم بكشد، صاف نموده و مصرف كنيد.

توجه: چاي هرچه بيشتر دم بكشد، بهتر است. چاي بعد از دم كشيدن به مدت طولاني (چند روز) قابل مصرف است. كتري يا قوري بايستي مسي يا رويي باشد.

چاي گل گاو زبان و سنبل طيب:

مواد:گل گاو زبان(4  قاشق مرباخوري) ، سنبل طيب(1  قاشق مرباخوري)، ليمو عماني(1عدد)، آب سرد( 2ليوان)، مقداري نبات.

خواص : طبيعت گرم و تر،آرام بخش اعصاب، خواب آور، رفع سردردهاي عصبي، رفع دردهاي كليوي، ضد سودا و صفرا ، ضد قولنج و اسپاسم، ضد تشنج و صرع، تقويت قوه باء.

در ادامه میخوانیم



ادامه مطلب...
تاریخ: دو شنبه 7 بهمن 1392برچسب:,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

غذای مغز چیست؟

گردو را به نام غذای مغز نیز می شناسند و این فقط به خاطر شباهت آن به مغز نیست، بلکه به خاطر وجود امگا ۳ فراوان آن می باشد. برای درست عمل کردن مغز، به امگا ۳ نیاز داریم. مصرف ۴ عدد مغز گردو در روز موجب افزایش اسید چرب ضروری امگا ۳ می گردد. یک چهارم فنجان مغز گردو، در حدود ۸/۹۰ درصد نیاز روزانه بدن به این چربی ضروری را تامین می کند.

- فواید گردو:

موسسه غذا و دارو پیشنهاد کرده است که برای سلامت قلب روزانه ۳۰ گرم گردو بخورید.
گرچه فواید زیادی در آجیل پنهان است، بعضی ها به گمان این که آجیل موجب افزایش وزن می شوند، از خوردن گردو و دیگر آجیل ها امتناع می کنند. ولی ثابت شده است، افرادی که حداقل ۲ بار در هفته آجیل مصرف می کنند، احتمال افزایش وزن در آنها به مراتب کمتر از آنهایی است که اصلا آجیل مصرف نمی کنند. پس به گمان این که اگر گردو یا آجیل بخورید چاق می شوید، این غذای بسیار خوشمزه و مفید را از خود دور نکنید.

- ویتامین ها و عناصر معدنی موجود در گردو :

گردو بهترین منبع منگنز و مس می باشد.
در گردو، منیزیم و فسفر نیز وجود دارد. مقداری روی، آهن، کلسیم و سلنیوم نیز پیدا شده است.
گردو مقدار کمی سدیم یا نمک دارد.
گردو حاوی بیشترین مقدار ویتامین های B۶، B۱ و B۵( پانتوتنیک اسید) می باشد.
در گردو ویتامین هایی نظیر E ، B۳ و B۲ نیز وجود دارد.
کالری گردو زیاد است. حدود ۶۵۴ کالری در هر ۱۰۰ گرم گردو وجود دارد. لذا بهتر است روزی که می خواهید گردو مصرف کنید، کالری آن را محاسبه کرده و از کالری روزانه خود کم کنید. به این ترتیب ترس از چاق شدن را نخواهید داشت؛ برای مثال، اگر کالری مورد نیاز شما در روز ۲۰۰۰ کالری است و شما ۱۰۰ کالری گردو مصرف می کنید، لذا می توانید ۱۹۰۰ کالری باقی مانده را از مواد غذایی مختلف دریافت کنید.
ولی اگر می خواهید گردو میل کنید و همانند روزهای گذشته غذاهای روزانه خود را نیز مصرف کنید، این نکته را از یاد نبرید که باید ۱۳۱ دقیقه پیاده روی کنید تا انرژی دریافت شده از گردو، بسوزد.
گردو در حدود ۷/۶ گرم فیبر دارد.
۱۵درصد از چربی های گردو از نوع چربی های غیر اشباع و مفید برای سلامت قلب می باشد. این نوع چربی، پایین آورنده کلسترول بد(LDL) و افزایش دهنده کلسترول خوب(HDL) است.

لیستی از مجموعه فواید گردو :

۱) کاهش کلسترول کل
٢) کاهش LDL کلسترول
٣) افزایش HDL کلسترول
۴) افزایش قابلیت ارتجاعی رگ های بدن
۵) محافظت در برابر بیماری قلبی
۶) افزایش قدرت ذهن و هوش
٧) مفید برای تنگی نفس
٨) جلوگیری از ورم مفاصل
٩) مفید در بیماری های پوست نظیر: اگزما و پسوریازیس( به وجود آمدن لکه های قرمز رنگ در پوست)
١٠) ضد سرطان
۱۱) دارای آنتی اکسیدان. در بین آجیل ها، آنتی اکسیدان گردو و شاه بلوط از همه بیشتر است.
١٢) محافظت از سیستم ایمنی
١٣) جلوگیری از لخته خون
۱۴) تنظیم سوخت و ساز در بدن
١۵) تنظیم فشار خون
١۶) تنظیم قند خون
١٧) جلوگیری از پارکینسون و آلزایمر
١٨) جلوگیری از سنگ کیسه صفرا
۱۹) حفاظت از استخوان
٢٠) روغن گردو درمان کننده دردهای مفاصل است و جذب مواد غذایی را آسان می کند.
۲۱) کودکانی که مقدار امگا ۳ در برنامه ی غذایی شان کم است، اختلالاتی مانند بیش فعالی یا هایپراکتیوی، مشکلات رفتاری، کج خلقی و مشکلات خواب در آنها زیاد است.
۲۲) زنانی که در هفته ۲۸ گرم آجیل و بادام زمینی مصرف می کنند، ۲۵ درصد احتمال پیشرفت سنگ کیسه صفرا را کم می کنند.
٢٣) اگر می خواهید خواب آرامی داشته باشید، برای شام، سالاد سبزیجات به همراه گردو مصرف کنید.

 




تاریخ: یک شنبه 22 دی 1392برچسب:غذای مغز چیست؟,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی

 

 

ویتامین D از جمله ویتامین‌هایی است که دریافت آن از طریق منابع غذایی، نورآفتاب و مکمل‌های غذایی از دوران کودکی تا کهولت برای تداوم سلامت ضروری است.

 

ویتامین دی و پیشگیری از بیماری ها
ویتامین D باعث استحکام استخوان ها می شود هم چنین این ویتامین در برابر دیابت ، سرطان ، آترواسکلروز ،بیماری های قلبی و افسردگی فرد را حفاظت می کند .
محققان میگویند که ویتامین D از نور خورشید ، مواد غذایی و مکمل های غذایی بدست می آید .

 
ویتامین D باعث افزایش استقامت استخوان ها می شود
ویتامین D از زمان جنینی تا پیری نقش عمده ای در حفاظت از استخوان ها دارد . بخشی از کلسیم توسط مواد غذایی جذب می شود . در افراد سالمند روزانه خوردن یک عدد قرص کلسیم می تواند نقش بسزایی در افزایش استقامت استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان داشته باشد .
کودکان هم به ویتامین D برای جلوگیری از نرمی استخوان نیاز دارند .

 
ویتامین D و بیماری ام اس
بیماری ام اس به سلسله اعصاب صدمه می زند . مطالعات جدیدتر نشان می دهد که نقصی در ژنی وجود دارد که منجر به کاهش سطح ویتامین D می شود ، نقص این ژن در بعضی افراد باعث بروز ام اس می شود .

 
ویتامین D و دیابت
مطالعات نشان می دهد ارتباط معناداری بین سطح پایین ویتامین D و دیابت و سطح قند خون وجود دارد .اما بررسی ها این را که مصرف مکمل های ویتامین D باعث عدم ابتلا به دیابت می شود را نشان نداده است .

 
کاهش ویتامین D و افسردگی
ویتامین Dدر رشد و تکامل مغزی نقش عمده ای دارد . برخی از تحقیقات نشان می دهد که سطح بالایی از ویتامین D باعث کاهش علایم افسردگی می شود .

 
چگونه با نور خورشید ویتامین D جذب بدن می شود؟
هنگامی که نور خورشید بر روی پوست شما می تابد ، باعث جذب ویتامین D می شود . نور خورشید منبع غنی از ویتامین D است اما به اندازه کافی نیاز را برطرف نمی کند .

 
چه غذاهایی حاوی ویتامین D می باشد ؟
بسیاری از غذاهایی که ما می خوریم به صورت طبیعی ویتامین D ندارند . ماهی آزاد ، سالمون و بسیاری از ماهی های دیگر سرشار از ویتامین D است . مقادیری ویتامین D در زرده تخم مرغ ، جگر گوسفند ، شیر و غلات یافت می شود .

 

روز خود را با ویتامین D شروع کنید
می توانید صبحانه خود را با ویتامین D شروع کنید. شیر، آب پرتغال سرشار از ویتامین D است که برای یک صبحانه توصیه می شود .

 
مکمل های ویتامین D
بسیاری از افراد تمایل دارند که مکمل های ویتامین D را مصرف کنند . مکمل های ویتامین D میزان ویتامین D را در خون بالا می برند.برای مصرف ویتامین D با پزشک خود مشورت کنید .

 
چگونه کمبود ویتامین D را تشخیص بدهیم؟
در بسیاری از افراد کمبود ویتامین D با خوردن غذا و مکمل های غذایی جبران نمی شود . برخی عوامل باعث کاهش سطح این ویتامین می شود . برای مثال در 50 سالگی و بالاتر ،پوست تیره ،بیماری های کبدی ، بیماری های گوارشی باعث کاهش ویتامین D می شود .

 




تاریخ: شنبه 23 شهريور 1392برچسب: نـقش ویـتامین D در سـلــامت بدن ,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی
خوراکی های مضر در دوران بارداری


زرشک و زعفران برای زنان باردار خطرات جبران ناپذیری دارد و سقط کودکشان را به دنبال دارد.

به گزارش گوگل هلث، در طی آزمایشاتی که روی 150 زن انجام شد دانشمندان دریافته اند کسانی که در سه ماهه اول بارداری زرشک ،زعفران مصرف می کنند جان کودکشان در خطر میافتد و دچار زایمان زودرس نیز می شوند.

نتایج تحقیقات پژوهشگران حاکی است که این دارو سبب انقباض عضله ها می شود و حتی مصرف آن تنفس مادران را نیز با مشکل دچار می کند.

مطالعات جدید دانشمندان نشان می دهد زنان باردار به هیچ وجه نباید در غذاهای خود از زعفران استفاده کند.



تاریخ: شنبه 22 تير 1392برچسب:خوراکی های مضر در دوران بارداری,
ارسال توسط علیرضا مرادی , عشق خدائی
آخرین مطالب

صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی